زامارین محصولی جهت طراحی و توسعه نرم افزارهای موبایل (اندروید – ای او اس – ویندوز وفن) بر روی بستر دات نت می باشد.این نرم افزار بسیار شگفت انگیز است بخاطر اینکه با کمی دانستن دات نت میتوانید برنامه های سازگار با سیتم عامل های موبایل نظیر اندروید و ای او اس بپردازید که کاملآ منطبق با الزامات گوگل پلی و اپل استور می باشد.
اخیرآ تیم فنی و فروش ماکروسافت و زامارین با هم همکاری جهانی شروع کردند که این امکان را میدهد تا نرم افزار ویژوال استادیو هم بتوان از تمام امکانات نرم افزار زامارین بهرمند شود و این ادغام روز به روز بیشتر خواهد شد و این خبر بسیار خوشحال کننده برای افرادیست که برنامه های خود را با ویژوال استادیو می نوشتند و از توانایی های این نرم افزار قدرتمند آگاهند.
در اینجا به شرح ۵ دلیل جهت استفاده از زامارین برای توسعه برنامه های Android و Ios می پردازم
- یادگیری سریع (Less to learn) : برای تبدیل شدن به یک برنامه نویس موبایل نیازمند یادگیری مسائل زیادی همچون چرخه عمر فرایندها ، هنجارهای UI ، اطلاعاتی در مورد SDK و مسائل غیره زیادی می باشیم به همین علت اضافه کردن یک زبان برنامه نویسی جدید به لیست زبانهای ما بسیار وقت گیر می باشد و با چالش های زیادی همراه است اگر شما تجربه کار با سی شارپ دانت را داشته باشد براحتی میتوانید از امکانات در طراحی برنامه موبایل خود در کمترین زمان ممکن بپردازید و این یعنی پیمودن راه با سرعت بسیار بیشتر. ویا حتی شما یه توسعه دهنده دانت نیستید هم زامارین این امکان را به شما میدهد تا در سریعترین زمان بتوانید برنامه خود را برای سیتم عامل های Andriod یا Ios بنویسید بدونه اینکه نیاز داشته باشید وقت خود را صرف یادگیری هر کدام از برنامه ها و شرایط ویژه محیط هر کدام کنید و این از قابلیتهای برنامه های چندسکویی (cross-platform) می باشد. با استفاده از زامارین شما فقط نیاز به دانستن یک زبان برنامه نویسی و یک هسته که مجموعه ای از کلاس های دو سیستم عامل خواهید داشت و این یعنی صرف زمان کمتر.
- بدون محدودیت (No limits) : این یکی از جالبترین ویژگی های Xamarin می باشد که شما را مجبور به امتحان این اشتراک ها نخواهد کرد و شما در طراحی و توسعه برنامه های انروید همان حس و حال طراحی برنامه اندروید را خواهید داشت و هم در طراحی برنامه های Ios همان حس و حال . بعضی از ابزار نرم افزارهای چندسکویی تلاش زیادی جهت مخفی نمودن ویژگی های دیگر پلتفرما می کنند که این حس و حال را به برنامه های خارجی منتقل نسازند ولی Xamarin کاری غیر از این را انجام می دهد و این است که زامارین پذیرای ویژگی های منحصر به فرد هر پلتفرم است و این یعنی یه حس جدید که هر برنامه نویسی جهت رهایی از تکرار و حس های تکراری به آن نیاز خواهد داشت. علاوه بر کلاسهای استاندارد دات نت شامل کلاسهای خاص ios و کلاس های خاص سیستم هامل اندروید می باشد که هر کدام خصوصیات منحصر به فرد خاص خود را دارا می باشد. ترکیبی از کلاس های دانت و کلاسهای منحصر به فرد پلتفرم خاص اجازه می هد تا برنامه های کاربری با استفاده از ویژگی های خاص آن پلتفرم به اشتراک گذاشته شود و این یعنی همه چیز در دسترس شما و میتوانید برنامه های خود را بدونه هیچ محدودیتی نسبت به آن پلتفرم ایجاد نمایید.
- انتقال سریع تر به بازار (Faster time-to-market) : ابزار زامارین این اجازه را به ما میدهد که یک بار منطق برنامه خود را پیاده و برای هر نوع پلتفرمی شامل (اندروید ، آی او اس ، ویندوزفون) به اشتراک بگذاریم و این کار و مقایسه در محیط های بومی (native) یک بار در محیط جاوا برای پلتفرم اندروید و یک بار در محیط Objective-C برای آی او اس انجام می گیرد و بر عهده native ها می باشد. به عبارت ساده تر با استفاده از محیط توسعه محلی هر پلتفرم مستلزم نوشتن کدهای مربوط به آن پلتفرم می باشد و این یعنی نوشتن کدهای بیشتر. در حالی Xamarin این امکان را میدهد تا وقت خود را صرف ساخت ویژگی های برنامه خود کنیم و از نوشتتن کدهای بیشتر پرهیز کنیم و این یعنی زمان سریع تر در رسیدن به هدف و انتشار برنامه. توجه داشته باشد در مورد مسئله انتقال سریع تر به بازار زامارین قطعآ زمان را کاهش خواهد داد اما این تصور برای شما بوجود نیاید که زمان طراحی به نصف خواهد رسید بلکه باید یک سری کد و UI برای تک تک پلتفرمهای خاص برای تعامل همراه با ویژگی های منحصر به فرد آن پلتفرم ایجاد شود.
- اشکالات کمتر (Fewer bugs) : یکی از اولین دلایل استفاده از زامارین این است که این ابزار باعث بوجود آمدن اشکالات کمتر خواهد شد و این دلیل سریع تر فراهم شدن زمان انتقال برنامه به بازار است . به عنوان قاعده کلی در برنامه نویسی یادمان باشد هر چقدر کد کمتری بنویسیم به خطای کمتری برخورد خواهیم کرد و خطایابی کمتر صرفه جویی در زمان است. زامارین نیز با ارائه ابزارهای خطایابی در جهت کاهش خطا گام برداشته است و دیگر نیاز به نوشتن دو مجموعه از آزمون تست که تا حد زیادی تکراری می باشد نخواهیم بود ما میتوانیم یک واحد و مجموعه کاملتر وجامع تر از کدهای اعتبار سنجی برای هر دو سیستم عمل داشته باشیم.
- آمادگی برای آینده (Readiness for the future) : اگر چه اندروید و آی او اس در دوران پرچمداری خود در ضمینه صنعت گوش های هوشمند هستند اما ویندوز فون هم به سرعت در حال پیشرفت است و من معتقدم که مایکروسافت شرکتی است که نمی توان آن را نادیده گرفت و با قدرت این شرکت در پشت ویندوز فون این پلتفرم دارای شانس بزرگی در مسابقه گوشی های هوشمند است . در نتیجه با استفاده از ابزار Xamarin علاوه بر ایجاد برنامه های اندروید و آی او اس ما میتوانیم بدون هیچ سرمایه گذاری در یک ثانیه به توسعه برنامه های ویندوز فون بپردازیم و از پشتیبانی ویندوز بهرمند شویم .
آیا آماده برای شروع برنامه نویسی موبایل در محیط Visual Studio هستید پس با ما همراه باشید
- ۱۴ آبان ۱۳۹۴ ۰۸:۰۸
- 1
- محمدزاده
- مقالات مونو اندروید
- 6,124 بازدید
سایت جالبی دارید، موفق و پیروز باشید